1.82 Honlap, weboldal készítés olcsón, magas színvonalon - weboldalak átalakítása mobilbaráttá
Betöltés...

AKCIÓ!!! Most akár 15.000 Ft-ért elkészitjük honlapját, weboldalát. Részletek >>

Egy jó honlap, weboldal tükrözi a minőséget.

Honlapján, weboldalán múlhat vállalkozásának eredményessége, vagy bukása.

Az üzleti életben elengedhetetlenül fontos egy vállalkozás számára, hogy honlappal rendelkezzen. Egy honlap,  weboldal ma már nélkülözhetetlen kommunikációs eszköz mindenkinek. Az utóbbi időben egyre igazabb az állítás: aki nincs jelen az interneten, az nem is létezik.

Egy honlap, weboldal már nem csak egy kiegészítő eleme a vállalkozásunknak, hanem a sikerességhez vezető út egyik alapköve.
Ahogy vállalkozásunk megítélésében hatalmas szerepe van annak, hogy rendelkezik-e honlappal, úgy az is nagyon fontos, hogy ez a honlap milyen minőségű. Egy profi, jól kialakított, átlátható és felhasználóbarát weboldal, mely követi napjaink trendjeit, a vállalkozásunk minőségét is tükrözi.
Ezen felül az is nagyon fontos, hogy a weboldal tükrözze a tulajdonosa személyiségét, legyen szó magánszemélyről vagy cégről.

Szeretne egy honlapot, weboldalt?
Kérje árajánlatunkat >>

Az utóbbi időben robbanásszerűen megnövekedett az okostelefonok, tabletek száma, ezzel együtt egyre többen használják az internetet is mobilról, tabletről. Ezt a legnagyobb cégek, élükön a Google is észrevették, és egyre nagyobb jelentőséget kap, hogy egy weboldal mobilbarát-e, vagyis, hogy az adott weboldal tartalma megfelelően, élvezhetően megjelenik mobilon is. A Google olyannyira fontosnak tartja a mobilos megjelenést, hogy 2015 április 21-től előnyben részesíti azokat a weboldalakat, honlapokat, amelyek mobilra is vannak optimalizálva. A Google az utóbbi időben mindent megtesz annak érdekében, hogy a mobilon internetezőknek is legalább annyira jó felhasználói élmenyben legyen része ha egy weboldalt néznek, mint azoknak, akik normál számítógépen interneteznek. Épp ezért is lépte meg a Google ezt a drasztikus lépést, hogy akinek nincs mobilra optimalizált weboldala, honlapja, az hátrébb kerül a keresőkben, és lemarad a többiektől.

A weboldalak többsége még nem készült fel erre, de olyannyira nő a mobil internetet használók száma, hogy mindenki aki weboldallal rendelkezik, előbb vagy utóbb rákényszerül arra, hogy mobilbaráttá tegye honlapját, weboldalát. Ez elengedhetetlenül fontos a mai világban, tehát egy vállalkozás számára már nem elég hogy van weboldala, ha nem akar lemaradni és hátrányba kerülni, annak a weboldalnak mobilbarátnak is kell lennie.
Ha egy vállalkozás időben reagál erre, akkor komoly lépéselőnyre tehet szert a többi versenytárssal szemben.


Mobilbaráttá atalakítaná jelenlegi honlapját?
Kérje árajánlatunkat >>


Reszponzív weboldal, reszponzív technika.

Arra, hogy egy weboldal megfelelően megjelenjen számítógépen, mobilon és tableten is, jelenleg a reszponzív megjelenés, reszponzív technika a leghatékonyabb és legmodernebb megoldás.
Responsive, vagy mobilbarát weboldalak alatt azt értjük, hogy egy elkészített weboldal automatikusan illeszkedik minden kijelző mérethez, a tartalom az adott eszköz méreteihez alakul át, így minden platformon (mobil, tablet, számítógép) megfelelően megjelenő weboldalt kapunk. Ez a technika a jelenlegi legmodernebb megoldás a 21. század webfejlesztésében.

2014-re a mobiltelefonok száma elérte a föld lakosainak számát. Ezzel együtt a mobilon internetezők száma óriási lépésekben folyamatosan növekszik, és növekedni is fog még jópár évig. Éppen ezért átalakultak az internetezési szokások is. A mobil és táblagéppel internetezők felé billent a mérleg és erre már a Google és a legnagyobb cégek is felfigyeltek.
A honlapokat ezzel a technikával készítjük mi is.
TIPP! Ha nem akar sokat költeni weboldala elkészíttetésére, viszont nem akar lemaradni és szeretné, hogy weboldala, honlapja a legmodernebb technológiát használja, figyelmébe ajánljuk honlap a szerkesztő rendszerünket, melynek segítségével egyszerűen, szaktudás nélkül ÖN is megszerkesztheti saját PROFI weboldalát.


Szeretne egy honlapot, vagy a régit szeretné átcsinálni, mobilbaráttá tenni?

Kérjen árajánlatot >>

TIPP! Tekintse meg aktuális akcióinkat is. Most nagy árengedménnyel, vagy akár ingyen elkészítjük, átalakítjuk weboldalát, honlapját. További részletek >>