0.47 Április 21-től jobb helyezést érnek el a mobilbarát weboldalak
Betöltés...

A Google április 21.-én indította el új keresési algoritmusát. Az új algoritmus lényege, hogy a Google a mobilbarát oldalakat részesíti előnyben, ami hatással lesz az összes weboldalra, honlapra világszerte és a nem mobilbarát weboldalak fokozatosan a keresési lista végére kerülnek.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy akinek a honlapja nem jelenik meg megfelelően mobiltelefonos felületen, azokat a Google "bünteti", tehát a keresési listákon jóval hátrébb kerülnek a mobilbarát oldalakkal szemben. Ez az új algoritmus teljesen fel fogja borítani a találati listákat aminek az lehet a következménye, hogy  ha nem felel meg honlapja, weboldala az új szabályoknak, látogatók száma drasztikusan csökkenni fog.

Mobilbarát weboldal, honlap >>

Részlet a Google erre vonatkozó közleményéből:
"A mobilkészülékek kritikus fontosságúak a vállalkozások számára, és ez a jövőben még inkább így lesz. Gondoskodjon arról, hogy a látogatóknak jó élményben legyen részük, amikor mobileszközről látogatják meg a webhelyét."

A weboldalak többsége még nem készült fel erre, de olyannyira nő a mobil internetet használók száma, hogy mindenki aki weboldallal rendelkezik, előbb vagy utóbb rákényszerül arra, hogy mobilbaráttá tegye honlapját, weboldalát. Ez elengedhetetlenül fontos a mai világban, tehát egy vállalkozás számára már nem elég hogy van weboldala, ha nem akar lemaradni és hátrányba kerülni, annak a weboldalnak mobilbarátnak is kell lennie.

Aki időben reagál erre - ha van weboldala ha nincs - most nagy előnyt szerezhet a versenytársakkal szemben, ha gyorsan készít, készíttet, vagy mobilbaráttá teszi jelenlegi weboldalát.

Van rá megoldásunk >>

A Google új keresési algoritmusának köszönhetően, most meg van az esély arra, hogy viszonylag egyszerűen egy új mobilbarát weboldal simán leelőzhet egy már meglévő, nagyobb múlttal rendelkező weboldalalt.
Használja ki és lépjen időben. Készítse el, vagy alakítsa át weboldalát minél hamarabb >>

TIPP!!!
Engedje meg, hogy felhívjuk figyelmét honlap szerkesztő rendszerünkre.
Az idreampage.com egy új, egyedülálló honlap szerkesztő rendszer, melynek segítségével egyszerűen, szaktudás nélkül készíthet bárki saját mobilbarát honlapot, weboldalt percek alatt.
A rendszer úgy lett kialakítva, hogy a weboldal szerkesztés egyben szórakozás is legyen, így egyszerűen, játszva megszerkesztheti bárki álmai honlapját.
Ha nem akar bajlódni a honlap elkészítésével, akciós áron elkészítjük, vagy átalakítjú jelenlegi honlapját.
Honlap készítés, honlap átalakítás >>

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne egy saját mobilbarát honlapot, esetleg a jelenlegit, szeretné átalakítani, vagy átalakíttatni, menjen tovább főoldalunkra, vagy nézze meg akcióinkat - www.idreampage.com